Problém nezamestnanosti v Slovenskej republike - Kucharčíková, Alžbeta
Súčasný stav nezamestnanosti v Slovenskej republike. Priemerná miera evidovanej nezamestnanosti v SR v rokoch 1991-2003. Nezamestnanosť podľa veku, dĺžky trvania a vzdelania. Medzinárodné porovnanie vývoja celkovej miery nezamestnanosti. Možnosti riešenia nezamestnanosti v Slovenskej republike. Aktívna politika trhu práce. Podiel priemyselných parkov na tvorbe nových pracovných príležitostí v krajoch SR. Investície do zvyšovania hodnoty ľudského kapitálu.