Úverové možnosti a veriteľská politika Medzinárodného menového fondu - Janok, Michal
MMF a poskytovanie finančnej podpory členským krajinám. Zdroje finančnej pomoci MMF. Úverové facility MMF - základné a špeciálne. Post programový monitoring. Cieľom podpory MMF je zabezpečiť, aby krajina prijala reformy potrebné na riešenie jej problémov s platobnou bilanciou. Krajina naďalej dostáva financie, ak uskutočňuje politiku reformného programu, alebo dosahuje očakávané výsledky - podmienenosť MMF. Vlastníctvo programov. Politika prístupu - MMF vykonáva revíziu svojich politík, týkajúcich sa prístupu k jej finančných zdrojom. Význam a hodnotenie MMF.