Poľnohospodárska politika Slovenska pred vstupom do Európskej únie - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Spoločná poľnohospodárska politika, princípy, na ktorých je založená, cieľ, nástroje na dosiahnutie stanovených cieľov. Podpora SPP. Predvstupová pomoc kandidátskym krajinám - program SAPARD. Nástroje realizácie cieľov poľnohospodárskej politiky SR v predvstupovom období - piliere agrárnej a potravinovej politiky.