Uplatnění franchisingu v malých a středních podnicích - Nullová, Monika
História franchisingu. Súčasná forma podnikateľského franchisingu. Základné povinnosti franchisora a franchisanta. Otázka výhodnosti franchisingovej formy podnikania. Súčasný vývoj franchisingu v Európe. Franchising v ČR. Franchising v praxi na príklade spoločnosti McDonald's. Požiadavky spoločnosti McDonald's na franchisanta. Priama franchisa. Program BFL (Business Facilities Lease).