Kooperativní řízení propojených partnerů a jeho nástroje - Kapoun, Josef
SCM (supply chain management) a kladné, synergické vzťahy medzi partnermi. Strategické, taktické a operatívne ciele SCM. Kooperatívne riadenie dodávateľskej siete. Princípy a nástroje kooperatívneho SCM. Trhoví partneri a poskytovatelia aplikačných služieb SCM.