Prístupy k riešeniu problémov zamestnanosti v SR - Rievajová, Eva
Situácia na trhu práce SR. Miera ekonomickej aktivity. Nezamestnanosť. Koordinácia a priority politiky nezamestnanosti EÚ. Národný akčný plán zamestnanosti. Plnenie cieľov Lisabonskej stratégie v SR. Zásady politiky zamestnanosti EÚ rozdelené do štyroch pilierov.