Determinace vývoje účetnictví České republiky v kontextu vstupu ČR do EU - Sikorová, Eva
Zlaďovanie normatívnej základne ČR je vykonávané v nadväznosti na platnú harmonizačnú úpravu Európskej únie. Harmonizačné procesy v ČR a nadväznosť na vstup ČR do Európskej únie. Aktuálny vývoj účtovníctva v ČR v roku 2003 v kontexte vstupu do EÚ vrátane predpokladu jeho ďalšieho vývoja v roku 2004. Významné medzníky komparácie vývoja účtovníctva ČR s účtovníctvom krajín EÚ.