Východiská a špecifiká systému protimonopolnej politiky v USA - Tokárová, Mária
Charakteristika systému protimonopolnej politiky v USA, jeho základné prístupy a špecifiká ako systému, ktorý má svoju históriu. Etablovanie inštitucionálneho a procesného systému protimonopolnej politiky v USA. Zákon o Federálnej obchodnej komisii (FTC). Činnosť a funkcia FTC. Prístupy k vymedzeniu relevantného trhu v produktovej a geografickej dimenzii a niektoré jeho problémy.