K formovaniu a tvorbe štruktúrnej politiky - Melišek, František
Štruktúrna politika má utvárať také ekonomické podmienky a aplikovať také ekonomické nástroje, pôsobením ktorých by sa faktory ekonomického rastu a štruktúrnych zmien využili čo najúčinnejšie a najefektívnejšie a náklady spojené s nevyhnutnými štruktúrnymi zmenami boli čo najnižšie. Škála pojmov, ktorých obsahom môžu byť otázky štruktúrnej politiky. Štruktúrna politika a priemyselná politika. Genéza a formovanie štruktúrnej politiky. Zameranie štruktúrnej politiky a podmienky pre jej realizáciu.