Sprostredkovanie zamestnania ostane naďalej rastúcim trhom - Horníková, Zuzana
Agentúry s licenciou na sprostredkovanie práce za úhradu. Čoraz lepšie sa predávajú aj iné produkty - vzdelávanie, tréningy, assessment centrá, konzultačné služby, outplacement, personálny lízing. Lízingoví zamestnanci. Personálny lízing sa rozvíja hlavne na domácom trhu. Sprostredkovanie práce smeruje väčšinou do zahraničia, personálny lízing zostáva na Slovensku.