Evidencia tržieb elektronickou registračnou pokladnicou - Dobšovič, Dušan
Problematiku používania elektronickej registračnej pokladnice upravuje zákon č. 511/1992Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Pojem elektronická registračná pokladnica (ERP). Povinnosť používania ERP. Doklad vyhotovený ERP a evidencia tržieb. Postup pri prerušení prevádzky ERP. Pokuty za porušenie vyhlášky o ERP. Ilustračné príklady.