Realitným ťahákom sa stávajú nákupno-zábavné centrá v regiónoch - Sedlák, Miro
Po rýchlom nástupe super- a hypermarketov čaká na slovenské regióny ďalšia vlna retailových investícií. V kurze je budovanie veľkých polyfunkčných stredísk za stovky miliónov až miliardy korún. Takéto strediská dostávajú (po Bratislave) priestor v regiónoch. Považie a Košice. Výnosnosť slovenského realitného trhu.