Nezávazná nabídka - Mrhalová, Lenka
Sampling - distribúcia vzoriek výrobkov priamo potenciálnemu zákazníkovi. Efektívny spôsob komunikácie so zákazníkom. Výber cieľovej skupiny a vhodného miesta pre sampling. Klasický projekt - rozdávanie vzoriek produktov v pôrodnici. Bezplatná distribúcia vzoriek do domácností.