Děti v reklamě, reklama pro děti - Chlumská, Karla
Dieťa ako vhodný marketingový cieľ pre výrobcu ako aj poskytovateľa služieb. Zraniteľná skupina zákazníkov. Smernice Európskej únie zabezpečujúce ochranu detí v spojení s televíznym vysielaním, reklamou na tabak, alkohol, potraviny a sales promotion. Hlavné právne pramene Českej republiky týkajúce sa tejto problematiky. Otázka zamestnávania detí v reklame. Uplatňovanie kódexu reklamy.