Mají být obaly globální, nebo lokální? - van den Bergová-Weitzelová, Lianne
Vplyv národnej kultúry na dizajn obalu. Výsledky prieskumu vplyvu národnej kultúry na podobu komerčného obalu v kategóriách: expresivita, kontext, symbolizmus, informácie a identifikácia obalu. Využitie rovnakého dizajnu obalu pre celosvetové trhy.