Retro a jeho využití pro eventy - Řídký, Marek
Kladná stránka retro-marketingu: zaujatie klienta a prilákanie jeho pozornosti. Emocionálna väzba cieľovej skupiny na značku. Využitie retra v event-marketingu. Výber správnej doby, obsahu a symbolov.