Stará vlna s novým obsahem - Bohuněk, Bohuslav
Využitie retro-marketingu v komunikácii s klientom. Oživenie minulosti a prebudenie emócií. Návrat k 60. a 80. rokom. Hudba ako prostriedok na vyvolanie čias minulých. Ako využívajú známe spoločnosti retro-marketing. Minulosť s novým obsahom.