Efektivně zacílený direct marketing nachází hodnotné zákazníky - Póčová, Karin
VIP (very important person) spotrebiteľ, ktorý značku nielen používa, ale ďalej propaguje a je k nej lojálny. Komunikácia s hodnotnými zákazníkmi. Poskytovanie finančných výhod a špeciálneho servisu VIP zákazníkom.Osobný prístup.