Základní principy efektivního geomarketingu aneb přesně známá adresa - Senohrábek, Jan
Geografické informačné systémy (GIS) a ich využitie v geomarketingu. Neadresný a adresný direct marketing. Využitie neadresného direct marketingu v regiónoch. Vymedzenie zákazníckeho profilu územia. Zákaznícke zacielenie v adresnom direct marketingu. Využitie neadresného direct marketingu v regiónoch s vyššou hustotou obyvateľstva.