Metodologické aspekty marketingu v ťažobnej organizácii - Csikósová, Adriana
Odvetvie magnezitu zo svetového pohľadu. Ročná kapacita výroby magnezitu. Západoeurópski výrobcovia surového magnezitu. Výrobcovia magnezitu z východnej Európy a Stredného Východu. Ponuka a dopyt magnezitu. Marketingový rozbor trhových segmentov magnezitu.