Efektívna forma environmentálnej výchovy - Izakovičová, Zita
Súčasný stav školskej environmentálnej výchovy a vzdelávania v SR. Závery 4. národnej konferencie Environmentálna výchova a vzdelávanie na školách v Slovenskej republike - Nitra, december 2004. Rozvoj nových netradičných foriem environmentálnej výchovy a vzdelávania. Medzinárodný projekt CBC PHARE.