Didaktické pravidlá environmentálnej výchovy - Jakab, Imrich
Realizácia environmentálnej výchovy na Katedre ekológie a environmentalistiky Fakulty prírodných vied Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre. Didaktické pravidlá environmentálnej výchovy.