Krátka charakteristika stavu vnútropodnikovej komunikácie na Slovensku a metódy jej zisťovania - Marhefková, Martina
Metódy zisťovania úrovne vnútropodnikovej komunikácie. Medzi najčastejšie patri - metóda komunikačného auditu. Najčastejšie u nás využívane metódy na posúdenie úrovne vnútropodnikovej komunikácie - zadávanie a vyhodnocovanie dotazníkov, riadený rozhovor, pozorovanie, analýza písaných dokumentov. Krátka charakteristika stavu vnútropodnikovej komunikácie na Slovensku - výsledky výskumu. Využívanie komunikačných nástrojov.