Regionálne ekonomické aspekty poľnohospodárstva a hodnotenie jeho výkonnosti za roky 2002 až 2003 - Varoščák, Ján
Hospodárska politika EÚ je prioritne orientovaná na regionálnu politiku. Rozvoj regiónov, hlavne zaostávajúcich, je hlavnou podmienkou ekonomického rastu a rastu životnej úrovne celej EÚ. Metodické aspekty regionalizácie slovenského poľnohospodárstva. Hodnotenie výkonnosti slovenského poľnohospodárstva za roky 2002 až 2003 a regiónov úrovne NUTSII a NUTSIII. Faktory ovplyvňujúce výkonnosť poľnohospodárstva.