Dôchodková reforma na Slovensku - Horehájová, Mária
Potreba reformy dôchodkového zabezpečenia na Slovensku. Finančná udržateľnosť, resp. neudržateľnosť existujúceho priebežne financovaného dôchodkového systému. Podiel starobného dôchodku na priemernej mzde v SR. Reformný model financovania dôchodkového systému.