Změny v zahraničním obchode ČR po vstupu do EU - Hradil, Vladimír
Základné zásady Európskej únie ako formy medzinárodnej integrácie. Schéma právnych predpisov EÚ. Druhy obchodov v rámci EÚ. Vnútroštátny obchod členských štátov EÚ. Zahraničný obchod EÚ. Colný kódex Európskej únie. Intrakomunitárny obchod EÚ. INTRASTAT ako štatistický systém pre sledovanie pohybu tovarov medzi členskými krajinami EÚ.