Úloha ratingu pri hodnotení rizika v zmysle Bazilejskej dohody - Chovancová, Božena
Implementácia Novej bazilejskej dohody o kapitálovej primeranosti. Štruktúra novej dohody. Meranie úverového rizika ako kľúčový problém Novej bazilejskej dohody. Nové hodnotenie rizika a ratingu. Prístup založený na interných ratingoch (IRB). Ratingový systém.