Textilky i automobilky môžu trápiť rovnaké problémy - Gossányi, Vojtech
Rozhovor s generálnym tajomníkom Asociácie textilného a odevného priemyslu Jaroslavom Kubečkom o situácii v slovenskom textilnom a odevnom priemysle. Konkurencia lacného čínskeho textilu. Nedostatok transformácie textilného priemyslu - chýbajúci rozvojový kapitál a zánik výskumno-vývojovej základne. Východisko z negatívnej situácie - zamerať sa na vyššiu kvalitu a rýchlo reagovať na potreby trhu. Vplyv životnej úrovne na vývoj v textilnom priemysle. Ochranárske opatrenia Európskej únie.