Výkonnost československé ekonomiky v medziválečném období - Lebiedzik, Marian
Ekonomická výkonnosť Československa od jeho vzniku v roku 1918 až do roku 1937, vrátane komparácie s vybranými európskymi štátmi. Hlavné zdroje hospodárskeho rastu československej ekonomiky v rokoch 1924-1929. Ekonomický potenciál ČSR.