Analýza inovačnej aktivity malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Lesáková, Ľubica
Inovácie ako predpoklad rozvoja a rastu malých a stredných podnikov v procese globalizácie ekonomiky. Pojem konkurencieschopnosť. Vymedzenie pojmu inovácie. Zdroje inovačných príležitostí. Analýza uplatňovania inovácií v malých a stredných podnikoch v Slovenskej republike.