Legal Assumption of Contractual Insurance in Travel Agencies - Majtánová, Anna
Aktuálne problémy v oblasti poistenia prevádzkovateľov cestovného ruchu v podmienkach Slovenskej republiky. Teoretická podstata poistenia. Konkretizácia poistenia v podmienkach cestovných kancelárií. Charakteristika právnych predpokladov podnikania cestovných kancelárií.