Efektívnosť poskytovania miestnych verejných služieb - Meričková, Beáta
Rozvoj konkurenčného prostredia. Nové metódy riadenia a rozhodovania v procese zabezpečovania verejných služieb. Efektívnosť poskytovania verejných služieb. Miera konkurenčných vzťahov v procese zabezpečovania miestnych verejných služieb vo vybraných obciach ČR. Uplatňovanie a alternatívne formy poskytovania verejných služieb.