Hospodářská soutěž před vstupem do Evropské unie - Pellešová, Pavlína
Problematika hospodárskej súťaže v Českej republike, ktorá je upravená zákonom č. 143/2001 Sb., o ochrane hospodárskej súťaže. Zásadné zmeny v tejto oblasti po 1. máji 2004. Dominantné postavenie na trhu. Európska súťažná sieť. Verejné zákazky. Verejná podpora. Kartelové dohody.