Produktivita práce - problémy a priority riešenia - Rievajová, Eva
Produktivita ako základný ukazovateľ výkonnosti ekonomiky. Porovnanie produktivity so svetom. Pozícia informačných a komunikačných technológií. Produktivita v súvislosti so zásadami pre politiky zamestnanosti členských štátov EÚ. Zameranie Národného programu zvyšovania produktivity a konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky.