Sociálne nerovnosti a chudoba - Stanek, Vojtech
Obsahové vymedzenie pojmu sociálna nerovnosť. Príjmová situácia členov domácností na Slovensku. Minimálna mzda v EÚ a v SR. Príčiny dôchodkovej, resp. príjmovej diferenciácie. Možnosti riešenia konfliktov sociálnej nerovnosti.