Keď sa povie Siemens - Polakovič, Ivan
Vznik a vývoj svetoznámej firmy Siemens, ktorá patrí medzi najväčšie elktrotechnické koncerny. Zakladateľ firmy Werner von Siemens a jeho krátky životopis. Vedeckotechnické vynálezy. Technické dejiny písané Siemensom od r. 1847 po 2000.