Výsledky hospodárenia PD a spol. s r.o. v štruktúre vybraných základných ekonomických, finančných a naturálnych ukazovateľov za r. 2002 a 2003 podľa zisťovania v Informačnej sieti poľnohospodárskeho účtovníctva v SR
Tabuľkové spracovanie údajov týkajúcich sa štruktúry majetku, výnosov, nákladov, hospodárskeho výsledku, pracovných síl a miezd, bilancie poskytnutých dotácií, úrod hlavných výrobkov v rastlinnej výrobe, úžitkovosti zvierat v SR za roky 2002 a 2003.