Možnosti a rizika E-business pro firmy - Suchánek, Petr
Nové chápanie ekonomiky a nový prístup k riešeniu problémov vo všetkých oblastiach spoločenského života. Nová ekonomika a ICT. Pojem elektronické podnikanie a elektronické obchodovanie. Kvazielektronické a plnohodnotné elektronické obchody. Vývoj elektronických obchodov a ich väzba na informačný systém. Modely elektronických obchodov. Internetový obchod a internetový trh. Rizika elektronického obchodovania. Strategická a technologická oblasť rizík. Výhody a nevýhody elektronického obchodovania. Podmienky úspešnej implementácie elektronického podnikania vo firme.