Teoretické aspekty diagnostikovania obchodnej špecializácie krajín vybranými ukazovateľmi v období globalizácie - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Vedecké chápanie špecializácie. Indikátory miery špecializácie. DRC index (Domestic resource costs). RCA index (Revealed comparative advantages). RC index (Revealed competitive advantage). RSCA index (Revealed symmetric comparative advantage) Michaelyho index.