Elektronizácia a internet - nová dimenzia knižnice - Slovák, Marián
Slovenská chemická knižnica v Bratislave a poskytovanie informačných služieb na najvyššej úrovni. Projekt národného knižničného systému KIS3G pod vedením Slovenskej národnej knižnice (SNK). Príprava projektu verejného internetu pre používateľov knižníc. Vzdelávanie knihovníckeho personálu a používateľov knižníc. Nové impulzy v spolupráci SNK so Slovenskou chemickou knižnicou ako aj s ostatnými knižnicami v oblasti informatizácie knižníc.