[ Investovanie ] - Brondošová, Jana
Z obsahu: Investovaním možno zarábať aj sa zabávať. Pri investovaní si nielen akcie zaslúžia pozornosť. Priamo možno investovať aj do dlhopisov. Kto si trúfa, môže využiť lacnejšieho zahraničného brokera (investor musí byť skúsený s vynikajúcou angličtinou). S cudzími peniazmi je ľahšie zarobiť, ale aj prerobiť. Typický investor je úspešný, cieľavedomý, nebráni sa novinkám. Náročnejšie môže byť výnos zdaniť. Aktívne obchodovanie vyžaduje aktuálne správy.