Rozporuplná diskusia o cestovnom ruchu v rozšírenej EÚ
Zmluva o Ústave pre Európu a otázka rozvoja cestovného ruchu. Vplyv rozšírenia únie na cestovný ruch. Európsky hospodársky a sociálny výbor (EHSV) a podpora cestovného ruchu. Kľúčové otázky prerokúvané v EHSV.