Kúpte si dôchodok. Výhodne ... - Vanko, Samuel
Tretí pilier dôchodkovej reformy. Zabezpečenie výplaty pravidelného dôchodku. Pomerne neznámy produkt - anuita. Podmienky na jej získanie. Nákupom anuity v poisťovni si človek môže zabezpečiť stály, ďalší príjem a hlavne prilepšenie k dôchodku. Nie všetky poisťovne ponúkajú anuitu.