Řízení podniku po prohlášení konkurzu - Hálek, Vítězslav
Proces prevzatia riadenia podniku správcom konkurznej podstaty. Vymedzenie úloh správcu po prehlásení konkurzu a podrobný popis procesu rozhodovania, či pokračovať v prevádzke úpadcovho podniku, alebo ho ukončiť. Charakteristika dôvodov, ktoré vedú k ukončeniu činnosti podniku. Činnosť podniku a minimalizácia nákladov spojených so správou a údržbou podstaty. Inštitút zvláštneho správcu a zástupca správcu.