Úplná normalizácia vzťahov s Čínou - Bonse, Eric
Rozhovor s Javierom Solanom, zahraničnopolitickým predstaviteľom EÚ, o vzťahu Európskej únie s Čínou. Rokovania o zrušení zbrojného embarga. Otázka Taiwanu a podpora politiky jednej Číny. Dodržiavanie ľudských práv v Číne. Postoj USA k zrušeniu zbrojného embarga.