Metodika hodnocení spokojenosti pracovníků - Myšková, Renáta
Metodika hodnotenia spokojnosti pravovníkov. Stanovenie cieľov. Identifikácia problému. Meranie spokojnosti pracovníkov pre potreby podniku. Zisťovanie faktorov najviac ovplyvňujúciich spokojnosť pracovníkov. Koštrukcia ukazovateľov spokojnosti pracovníkov. Metóda párovného porovnávania. Saatyho metóda. Konštrukcia syntetického ukazovateľa spokojnosti pracovníkov.