Trendy kolektívneho investovania - Poklemba, Pavol
Podielové fondy sú najviac sa rozvíjajúcou časťou slovenského kapitálového trhu. Svedčí o tom viac ako 80-percentný nárast prostriedkov pod správou na Slovensku predávaných fondov. Trh so slovenskými akciami takmer neexistuje. V budúcnosti by nemala byť výraznejšia preferencia peňažných fondov.