Outsourcing informačných systémov a informačných technológií v obchodných podnikoch - Čarnický, Štefan
Analýza využívania outsourcingu informačných systémov a informačných technológií v obchodných podnikoch na Slovensku, a to nielen podiel jeho súčasného využívania, ale aj časový vývoj počiatku jeho využívania a plán do budúcnosti. Vplyv využívania outsourcingu IS/IT a veľkosti podniku na počet informatikov v obchodných podnikoch.