Únia chce v presadzovaní SEPA pritvrdiť - Lichnerová, Tatiana
Európske banky veľmi pomaly vytvárajú jednotný platobný priestor pre eurozónu - nespokojnosť komisára zodpovedného za realizáciu tohto cieľa. SEPA - označenie pre spoločný platobný priestor. Prečo je potrebné vytvorenie SEPA. Problematika financovania pre banky.