Proces outsourcingu a strategické rozhodovanie - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam strategických rozhodnutí pre výkon outsourcingových činností. Charakteristika procesu outsourcingu podľa jednotlivých fáz. Faktory úspešného manažmentu outsourcingu.